Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Μετά τη Δασκαλόπετρα, καθαρίζουμε την παραλία μετά το Ελληνικό Κάστρο


 


Το Σάββατο που μας πέρασε, 16 του Απρίλη, δώσαμε το παρόν στο ραντεβού μας για τον καθαρισμό της Πέτρας του Ομήρου και της παραλίας της Δασκαλόπετρας. Παρόλο που ο χώρος με μια πρώτη ματιά δεν φαινόταν βρώμικος, φεύγοντας τον είχαμε ελαφρύνει από μερικές σακούλες σκουπίδια κι εμείς νιώθαμε σίγουρα ικανοποιημένοι.
Αυτό μας είναι αρκετό καθώς και τα σχόλια που ακούσαμε από άτομα που βρίσκονταν στο λιμανάκι ,όπως.. «την άλλη φορά θάμαστε μαζί σας» ή «δώστε μας μια σακκούλα να μαζέψουμε αυτά στη γωνία..»! Λάβαμε πολλά μηνύματα συμπαράστασης και συμπόρευσης που μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία αλλά και την ελπίδα πως σιγά σιγά θα γίνουμε περισσότεροι. Ο στόχος μας φαίνεται να επιτυγχάνεται που δεν είναι άλλος από το να δράσουμε και να πράξουμε,να συνυπάρξουμε και να συνεργαστούμε μέσα από απλές ενέργειες.
Δεν θέλουμε να γκρινιάζουμε ,ούτε ερχόμαστε αντίθετοι με πολιτικές και μη ομάδες ή φορείς. Το μόνο μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε είναι αυτό της ανάγκης για δράση που οι καιροί μας καλούν να ακούσουμε..
Επόμενη δράση μας ο καθαρισμός της ακτογραμμής από το ξενοδοχείο Ελληνικό Κάστρο ..ως εκεί που θα αντέξουμε… Καλούμε όλους όσους επιθυμούν να συμμετέχουν να είναι εκεί την Τετάρτη 4 Μαϊου στις 5.30 το απόγευμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου